Vennskapsmarsjen – Mars Prijateljstva 2011

Dragi prijatelji / Kjære venner!

U prilogu Vam dostavljamo poziv i program ovogodišnjeg MARŠA PRIJATELJSTVA koji će se održati u subotu, 11. juna 2011. godine u Gornjem Milanovcu.
Vedlagt finner dere invitasjonen og programmet for VENNSKAPSMARSJEN, Gornji Milanovac, lørdag, 11. juni 2011, kl. 10:00

Koristimo priliku da Vas obavestimo da će se ove godine, pored MARŠA PRIJATELJSTVA, istog dana u Norveškoj kući u G. Milanovcu obaviti i svećano otvaranje Volonterskog centra, zajedničkog projekta prijateljskih opština, kojem će prisustvovati i predsednici i predstavnici opština iz Srbije i Norveške (Gornji Milanovac, Prokuplje, Vrnjačka Banja, Vefsn, Hemnes i Hattfjelldal).
Vi bruker anledningen til å informere dere at samme dag, i tillegg til VENNSKAPSMARSJEN, åpner vennskapskommunene (Gornji Milanovac, Prokuplje, Vrnjačka Banja, Vefsn, Hemnes i Hattfjelldal) FRIVILLIGHETSSENTRALEN, et felles prosjekt i Det Norske hus i Gornji Milanovac.

Molimo Vas da kao i svake godine blagovremeno najavite broj učesnika i gostiju iz Vaših ogranaka i opština na sledeće telefone:
Påmelding utbedes på:

032 715 783 (Norveška kuća), 063 809 3155 (Jelena – snakker norsk og engelsk),
062 972 2203 (Dragiša),

ili na/ eller på e-mail: jndgm@alfagm.net

Za sve učesnike i goste organizatori obezbedjuju besplatan zajednički doručak od 09:00 – 10:00, kao i tradicionalni ručak po završetku Marša.
Vertskapet organiserer felles frokost fra 09:00 – 10:00 og middag etter marsjen.

Kao i svake godine, po završetku Marša, nastavićemo druženje uz prigodan kulturno-umetnički program domaćina, a scena je otvorena i za sve umetnike-goste koji žele da nam se pridruže. Organizatori će obezbediti odgovarajuću opremu i ozvučenje.
Som alltid etter Vennskapsmarsjen inviterer organisatorene alle til å delta i musikkprogrammet – scenen er åpen med all utstyr for alle som vil delta.

U ime članova organizacionog odbora, srdačnu dobrodošlicu žele Vam,
På vegne av vertskapet ønsker vi alle velkommen,

Dr. Zoran Petrović, Rajko Nešković i Dragan Marković