GUČA 2012 – Påmelding

In English here!

Dette har desverre tatt litt tid, men det skyldes hovedsakelig innhenting av nødvendige opplysninger for selve festivalen samt at vi har vært opptatt med en del andre ting.
Nå er vi imidlertid klare og kan starte påmeldingen.

Guča 2012 går av stabelen i tidsrommet 6 – 12 august og vi har tatt som en selvfølge at ingen klarer å tilbringe alle festivalens dager i Guča. Det blir bare for mye! Du kan lese mer om festivalen på arrangørens egen webside.
Vi tror dette blir århundrets “trumpetfestival” – med alt hva det innebærer!

 

Vi ønsker ikke å blande oss inn i dine/deres reiseplaner til Beograd, men vi vil være klare til å hente dere fra Beograd Airport i tidsrommet 4 – 7 august. Ankommer dere utenfor disse datoene kan vi være behjelpelige med transport og innkvartering, men til en helt annen pris (dessverre).

For årets festival har vi sett på forskjellige scenarier:

– Noen vil være med hver eneste dag (anbefales ikke! – om du da ikke har et spesielt
ønske om TOTAL utblåsning og rensing av øregangene – vi anbefaler på det sterkeste hørselvern!);

– andre vil kanskje ha fått nok etter 2 dager uansett hvilke dager det blir.

Vi kan tilby et opplegg for alle deres ville ønsker (dog, ikke umulige) for en fortreffelig uke i Serbia’ hjerte – Sumadija.

Vi har derfor lagt opp følgende plan:

Dag 1 (tirsdag 7 august) – Ankomst og transfer til hotell i Beograd

Dag 2 (onsdag 8 august) –  Transport fra Beograd til Gornji Milanovac, privat innkvartering i Semedrac (Dragan’s “ranch” og/eller nærmeste naboer) – ankomst utpå kvelden.

Dag 3 (torsdag 9 august) – 1ste dag i Guča

Dag 4 (fredag 10 august) – 2ndre dag i Guča – for de som ønsker å få tilbake hørselen arrangerer vi utflukt til klostre, vingårder, eventuelt andre interessante objekter  – gratulerer til de som fortsatt vil til Guča.

Dag 5 (lørdag 11 august) – 3dje dag i Guča – finale, beste orkester, beste soloartist, beste totalt.  For de som ønsker å få tilbake hørselen arrangerer vi utflukt til klostre, vingårder, eventuelt andre interessante objekter. Har du luft igjen så kom igjen. Skulle det være noen som er “tomme” kan vi tilby noe annet (hva med en rolig avslutning med en bedestund om tilgivelse for siste ukes utfoldelser – det er fullstendig opp til deg!).

Dag 6 (søndag 12 august) – Avreise Gornji Milanovac til Arandjelovac, hotell Izvor (spa)  – besøk ved Vinca’s vingårder og Topola kirke med sine fantastiske mosaikk veggmalerier tar vi på turen.
Fortsatt klar for mer kultur? OK, vi kan droppe innom Arandjelovac med sine berømte statuer av nålevende steinhuggere, og “Svarte Georgs” samlingssted for opprøret mot tyrkerne.

Dag 7 (mandag 13 august) – En rolig dag i spahotellet.

Dag 8 (tirsdag 14 august) – Avreise Arandjelovac via Beograd, lunch i Skandinavia Resturang & Bar. Transfer til flyplassen, avg. 20:30 (Norwegian).

Vi tar imot påmelding først etter at transporten til Serbia er bekreftet. Vennligst send oss en kopi av bestillingen (eller som vedlegg til påmeldingen) med bekreftet ankomst og avreisedato/tid.
Vi må dessverre be om et depositum stort NOK 1.000,- pr. deltaker innbetales
til konto nr. 053 5071 7511 innen 31 juni 2012. Skriv i meldingsfeltet:

GUCA 2012
Navn på deltaker/e
E-post 

Depositumet er ikke refunderbart. Restbeløpet betales kontant ved ankomst Beograd.

Etter påmelding, og når vi ser hva det totale antall deltakere blir – med ankomst/avreisedatoer, antall deltakere til Guca pr. dag – og ikke minst deres spesielle ønsker, vil vi komme tilbake med et detaljert dagsprogram.

Pris vil avhenge av antall påmeldte, men vil inkludere all transport, overnatting (i Beograd og Semedrac) og måltider (frokost, lunch og middag, inngangsbilletter hvor nødvendig).
I utgangspunktet bør det regnes NOK 650,- pr. person/dag.

Med fjorårets erfaringer i friskt minne betales drikke separat av den enkelte eller i fellesskapets ånd (etter avtale).

Skulle noen ønske/trenge et lengre opphold ved  hotel IZVOR i Arandjelovac som rekonvalesens og gjenoppbygging før avreise fra Serbia kan vi arrangere dette. Prisene avhenger litt av hvor mange som melder seg på, men ved bruk av dobbeltrom kan vi presse prisene vesentlig.

Påmeldingsopplysninger (må utfylles):

PÅMELDINGSSKJEMA FOR GUČA 2012

* (Må fylles inn)

Aksepterte filtyper:
Maksimum filstørrelse: